Parerile Clientilor Nostrii

Ce zic clientii nostri despre noi si parerile/impresiile lor despre Vicki Dent.
Vrem sa multumim tuturor celor ce ne-au complet formularul de feed-back. Va asteptam in continuare cu pareri, sugestii sau nemultumiri.
AJUTA-NE SA FIM MAI BUNI!

 • In urma tratamentelor stomatologice urmate inca de la inaugurare la Vicky Dent Clinique, consider ca atat nivelul profesional cat si echipamentele folosite se situeaza la un nivel ridicat de performanta. Este unul dintre locurile unde ambientul si profesionalismul demonstreaza ca si in Romania ultimilor ani s-au dezvoltat servicii la standarde occidentale, dedicate unui public care cunoaste exigentele de calitate ale unor astfel de servicii medicale. De aceea recomand Clinica dentara Vicky Dent Clinique celor care doresc sa gaseasca in Romania servicii medicale stomatologice proiectate pentru clienti obisnuiti cu un anumit standard de calitate a vietii.

  Ionela Chilut, Cluj Napoca

 • Buna ziua, sunt Lucaciu Nicolae clientul clinici dumneavoastra si vreau sa va multumesc sincer pentru servicile dumneavoastra pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmit ca voi ramane eu si familia mea clientul dumneavoasta fidel. Va doresc cati mai multi clienti si sa o tineti tot asa cu respect, Nicolae Lucaciu.

  Nicolae Lucaciu, Cluj Napoca

 • Buna seara, Doresc sa va adresez calduroase multumiri pentru modul de tratare a familiei mele la clinica Vicky Dent din Gilau. Serviciile stomatologice, profesionalismul personalului ne determina sa revenim la dvs.mereu.

  Fam. Emil Mare, Gilau

 • Sunt incantata sa merg la clinica Vicky Dent, al carei personal este intotdeauna amabil, in ideea sa te simti cat mai confortabil. Eu chiar am adormit de cateva ori pe scaunul dentistului, ceea ce nu poti spune ca se intampla prea des la stomatolog :) In orice caz profesionalismul este la ordinea zilei, in mare masura si punctualitatea (care este influentata mai mult de respectarea programarilor de catre pacienti) si nici tarifele nu sunt de neglijat, fiind mult mai accesibile decat la clinicile din Cluj-Napoca, pentru aceeasi calitate a serviciilor stomatologice prestate. Sper sa nu am prea des probleme cu dantura, dar de fiecare data voi merge la Vicky Dent pentru rezolvarea acestora :)

  Andrada Mare, Cluj Napoca

 • Sunt un pacient al dumneavoastra care va multumeste pentru serviciile acordate si in special personalului calificat.

  Sandor Marieta, Cluj Napoca